Driftsovervågning

Forside » Ydelser » Driftsovervågning

Driftsovervågning

Sikker elforsyning på nettet

Hos Vestjyske Net overvåger vi elforsyningsnettet i hele vores leveringsområde. Døgnet rundt holder vi et vågent øje med forsyningsnettet og er klar til at rykke ud, hvis der skulle opstå strømudfald af den ene eller den anden årsag.

Fra vores centrale kontrolrum i Herning overvåger vi begivenhedernes gang med oversigtstavler, computere og andre kommunikationsmidler, der hele tiden holder os fuldt opdaterede om nettets driftstilstand.

Vores erfarne medarbejdere kan koble et anlæg ud og lede elforsyningen ad andre veje, hvis der opstår fejl, hvis der skal foretages eftersyn eller vedligeholdelse – eller hvis der eventuelt er andre større anlægsarbejder i gang tæt på et højspændingsanlæg.

Vores driftsovervågning er båret af sikkerhed – både forsyningssikkerhed og personsikkerhed, når der arbejdes på anlæggene. Vi har derfor fastlagte procedurer for vores kommunikation og for det arbejde, der efterfølgende skal udføres for at rette op på strømudfaldet.

Overvågningen af nettet sker naturligvis i tæt samarbejde med Energinet.dk, netselskaberne og ejerne af de net, der støder op til vores forsyningsområde i det vestjyske.

Aktuelt